Ruitschade camper

Ruitschade aan uw camper?

Wij repareren of vervangen snel en goed

Heeft u ruitschade aan uw camper? Wij repareren of vervangen hem snel voor u. Kom naar een van onze werkplaatsen of maak een afspraak met onze mobiele service. Wij helpen u snel weer op weg. Ook verzorgen wij desgewenst de complete afhandeling van de schade met uw verzekering. Moet u de schade zelf betalen? Dan krijgt u van ons vooraf een heldere, complete prijsopgave.

Snelle vervanging of reparatie camper- of caravanruit

Een camperruit gaat meestal niet stuk als hij stil staat. Dat gebeurt bijna altijd als u onderweg bent of uw camper klaarmaakt voor vakantie. Wij weten hoe vervelend het is om uw reis te moeten uitstellen of te onderbreken vanwege technische problemen zoals ruitschade. Daarom helpen wij u snel weer op weg. Zo mogelijk repareren of vervangen wij de kapotte ruit van uw camper binnen 24 uur.

Camperruiten op voorraad

Er bestaan zeer veel merken campers. Veel van deze campers worden echter gebouwd op dezelfde chassis en, zoals:

  • Fiat Ducato
  • Ford Transit
  • Renault Master
  • Mercedes Sprinter
  • Volkswagen Transporter

Van alle gangbare camper auto’s kunnen wij de ruiten snel leveren en monteren

Het specialisme is de Integraal Camper

De Integraal campers zijn gebouwd op basis van de chassismerken

De Ducato van Fiat is een veel toegepaste basis als chassis voor de camper. Dit komt omdat de basis van een Fiat camper goed is te bewerken voor camperfabrikanten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.
Mercedes staat bekend om zijn perfecte afwerking van het chassis. Verschillende merken, zoals Laika, Dethleffs en Bürstner, ontwikkelen daarom campers op basis van een Mercedes-chassis.
Voor het bestellen van deze ruiten is het belangrijk te weten welke opbouw u heeft. Soms zijn we meer informatie en/ of foto’s nodig . Graag vooraf een foto maken van de Camper en naar ons toesturen.