Ruitschade personenauto’s

Heeft u autoruitschade en moet de voorruit van uw auto of voertuig worden vervangen? Wij verzorgen het snel en goed voor u. In veel gevallen wordt een voorruit vervangen vergoed door de verzekering, soms betaalt u wel een bedrag eigen risico. Bij het vervangen van de voorruit zorgen wij ook voor kalibratie van de sensoren en camera’s volgens fabrieksspecificaties. U bent snel weer veilig onderweg.

Hoe lang duurt een autoruit vervangen?

Uw autoruit vervangen kan snel bij Autoglasvriend. Wij hebben vele ruiten op voorraad. En moeten wij uw ruit bestellen, dan geldt in de meeste gevallen: vandaag besteld is morgen geleverd. Het demonteren van de kapotte ruit en monteren van de nieuwe ruit duurt ongeveer anderhalf uur. Ook kunnen we de nieuwe autoruit opnieuw voor u kalibreren, voor optimale veiligheid en prestatie van uw rijassistentiesysteem. Indien we moeten kalibreren, dan kost het iets meer tijd.

Garantie van kwaliteit ruitvervanging

Alle ruitvervangingen worden bij AutoglasVriend uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u op elke ruitvervanging Bovag Garantie. We gebruiken alleen de beste materialen voor het vervangen van uw autoruit.

Kosten van een autoruit vervangen

Hebt u een u WA+ of all-risk verzekering? Dan wordt ruitvervanging in veel gevallen vergoed door de autoverzekering. Wel moet u soms eigen risico betalen. Dankzij onze samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen betaalt u laagste eigen risico. Ook behoudt u meestal uw opgebouwde no-claim.